Caruciorul este un lucru de care orice copil are nevoie atunci cand vine pe lume. Un astfel de carucior ii va oferi celui mic confortul, dar il va proteja si de factorii meteo nefavorabili. In primul rand, caruciorul pe care va trebui sa-l alegeti ar trebui sa fie cat mai rezistent si cat mai sigur. El ar trebui sa fie dotat cu o bara de protectie, dar si un cablu stabil, precum si niste centuri de siguranta. Un alt aspect pe care ar trebui sa-l aveti in vedere este ca produsul pe care il veti alege sa poata fi transportat cu usurinta si sa poata fi depozitat foarte usor in spatiile inguste din casa, dar si in lifturi.

Alegerea unui carucior perfect

Cadrul ar trebui sa fie dotat cu sisteme de prindere rezistente, astfel incat acest cdarucior sa fie cat mai stabil, de asemenea, ar trebui sa tineti cont si de ham. Acesta trebuie sa aiba in componenta sa centuri de siguranta cu 5 puncte de prindere. Franele ar trebui sa fie cat mai rezistente, iar bara de protectie din fata ar trebui sa fie metalica, astfel incat sa asigure cea mai buna protectie. Ar fi o idee buna ca bara din fata caruciorului sa fie captusita cu niste materiale moi, astfel incat copilul sa nu se raneasca in ea. Rotile ar trebui sa fie realizate dintr-un material de calitate.

Optand pentru niste carucioare sport, veti vedea ca va veti putea deplasa mult mai usor prin marile orase. O alegere ar putea fi un carucior sport Caretero Alfa Albastru. Acesta are un cadru rezistent, mecanismul sau de pliere fiind foarte usor de utilizat. Manerele sunt captusite cu spuma, astfel manevrabilitatea acestui carucior se va face fara probleme. Rotile anterioare sunt duble, iar rotile posterioare au frane independente. Copertina cu fereastra va proteja copilul de soare, dar si de vant. Acest carucior este realizat din niste materiale de calitate, foarte rezistente la factorii externi.

Carucioarele 2 in 1 sunt si ele o alegere perfecta pentru voi. Un carucior multifunctional Camarade Pro va proteja copilul si ii va oferi acestuia un confort sporit, atat in zilele friguroase de iarna, cat si in cele toride de vara. Plimbarile bebelusului vor fi confortabile si lipsite de griji. Rotile mari din partea din fata vor oferi un plus de manevrabilitate. De asemenea, acest carucior se va manevra foarte usor pe orice suprafata. El respecta toate normele de siguranta pentru cel mic. Caruciorul se va plia tip carte si va oferi celui mic un confort sporit. Manerul este unul de tip reglabil si va putea fi reglat in functie de inaltimea parintelui. Fiind dotat cu suspensii la rotile din fata, cat si la cele din spate, acest carut este alegerea perfecta pentru o siguranta si un confort sporit.

Cărucior bebeluș

Alegerea unui cărucior perfect