Am promis mai devreme ca vom avea oportunitatea de a folosi site-ul nostru si pentru a ne angaja o bona, asa ca iata ca pentru sectiunea Locuri de munca avem si parte aunde mamicile isi pot posta anunturile. Nu imi dau seama daca exista si alte variante in afara de bonsa si/sau menajera pentru categoria de cititori ai site-ului nostru, dar daca se ivesc ocazii nu va sfiiti sa aduagati oferta aici, cu siguranta o sa-si gaseasca locul potrivit.

Angajez urgent bona interna / externa pentru bebelusul meu

Asa cum ati remarcat pe acest site nu se prea poate comenta, adica nu puteti adauga parerile voastre la majoritatea articolelor, pentru ca de fapt vrem sa discutam mai mult pe FaceBook, ins anumite articole au aceasta posibilitate, precum acesta. De ce? Pentru ca sa va fie voua mai usor sa va postati anunturile! Aveti nevoie sa angajati o bona interna sau externa? Atunci aveti de ales intre trei variante: postati anuntul aici si apoi pe FaceBook – pagina Caut Bona si grupul afiliat sau doar intr-un singur loc. Nu conteaza ce varianta alegeti, noi va sfatuim sa o faceti cel putin pe site si pe grupul nostru. De ce?Pentru ca pe site este mai vizibil, in schimb in grup aveti legatura directa cu peste 1000 de bone din toata tara.

AtentieCe va recomandam sa scrieti in anunt: Caut bona – interna sau externa, programul de lucru – zile pe saptamana si ore pe zi, salariul oferit, concediu platit sau neplatit – numar de zile, etc. NU scrieti anutul cu majuscule, lasati date de contact vizibile, scrieti fara prescurtari! Sfat util: cautati daca sunt anunturi active pe site!

Caut-bona-Campina

Angajez urgent bona interna / externa pentru bebelusul meu