Am primit zeci de mesaje de la mamici si bone, asa ca le postam aici pe cele mai noi si pe restul le vom posta pe FaceBook in grupul Caut Bona si pe pagina cu acelasi nume.

Bona-Berceni

Bona-Berceni

Ma numesc Teo am vârstă de 52 ani locuiesc în sect 4 Berceni am experienta în domeniu de bona de 10 ani iubesc mult copilașii, sunt blanda, calma, corecta punctuala as dorii sa lucrez ca bona de preferat sect 4,3 sau 1. Aștept sa ma contactați la numarul de telefon 0729152316, rog seriozitate. Va mulțumesc ski va doresc o zi buna.

Bună seara! Caut bonă serioasă pentru Germania. Mancare și Cazare este asigurată de noi, plus salariu motivant. Rog seriozitate. Pentru mai multe detalii contactați-mă pe privat. Mulțumesc ( Cristina Wuttke ).

Daca vreti sa va angajati ca bona sau cautati una, nu uitati ca avem o pagina, un site special create pentru asta! Profitati cat inca mai este totul gratuit, este posibil ca din martie sa fie cu plata! Avem deja mii de persoane care cauta anunturile publicate la noi, iar mamicile sunt multumite ca pot gasi mai usor – desi inca nu este chiar asa cum ne-am dorit, deci profitati de ocazie!