Atat mamicile cat si bonele isi pun intrebarea: oare apelam  la firme de intermediere sau cautam singuri ceea ce ne trebuie? Teoretic avem de ales intre a plati un serviciu nesigur sau a pierde timpul cu discutiile pe telefon, facebook, site-uri sau forumuri. Noi avem o experienta destul de lunga cu paginile si stot-urile pentru bone, am reusit sa oferim ajutor, dar sincer nu stiu sa raspund la intrebarea din titlu.

Apelam la firme de intermediere sau cautam singuri o bona sau un loc de munca?

Astazi agentiile de intermediere pentru bone si menajere au mai multe persoane care cauta un loc de munca decat persoane care angajeaza, asa ca a devenit o rutina sa oferi sprijin mamicilor. Nu de putine ori se schimba cate cinci sau sase bone pana dai peste ceva care sa fie pe placul tau, deci se merita sa dai un salariu tu si unul angajatul unei agentii car ede fapt strange ofertele de pe piata fara a oferi un minim de garantie?

Pe de alta parte se pierde mult timp cu discutiile, nu gasesti mereu ceva convenabil mai aproape de locuinta ta, etc. Am sa fac acum propunerea de a spune voi, mamicile si bonele parerea voastra, caci voi sunteti mai in masura sa comentati, decat suntem noi, redactori la portalul Mamica.

La final le multumim tuturor mamicilor si bonelor care au format grupul nostru de pe FaceBook si au ajuns azi sa numere peste 1.500 de membri! Sarbatori fericite si sa ne auzim la anul doar cu vesti bune: toate mamicile au bona si toate bonele au un loc de munca!

Forum Mamici