Ne adresam aici atat mamicilor cat si bonelor, ati plati pentru interviul de angajare? Adica noi ne ocupam de selectare, dar si de corectitudine ( mai ales in cazul bonelor din strainatate, unde bona risca sa ramana fara banii de intors acasa, nu mai zic fara salariu ). Mai pe scurt, noi ne asumam riscurile, platim pagubitului banii cuveniti – rambursam paritilor sau angajatului, gasim persoana potrivita, etc. Muncim mai mult,, te scutim pe tine de batai de cap, dar luam si un mic comision. Ai plati in acest caz? Cat? Un salariu, o jumatate, o taxa fixa egala cu anumite garantii?

Ati plati pentru interviul de angajare a bonei? Atat ca parinte, dar si ca bona

Avem deja in grup sa zicem, peste 2150 de membri, in mare parte bone. Am face o baza de date cu orasul, salariul dorit, etc. si cand vine un parinte, deja avem propunerile, negociem conditiile cele mai bune atat pentru angajat cat si pentru angajator, mai mult – avem grija sa se faca totul legal, cu impozite si taxe platite. Acum o sa va intrebati car eeste deosebirea dintre acest proiect si o agentie de plasare bone. In mare niciuna, in amanunt sunt cateva deosebiri, cea mai importanta fiind aceea ca noi am vrea sa garantam material ca nu veti fi pacaliti, nici ca angajator si nici ca angajat.

Deci sa incheiem cu intrebarea: ati plati un comision pentru cele spuse mai sus? Cat ar fi acesta ca sa va convina si sa apelati la noi?  Daca proiectul va fi pe placul dumneavoastra vom demara cat mai curand, credem noi ca din cei peste 2.000 de membri ai grupului am putea face o lista destul de buna pentru un start cu dreptul.

Interviu angajare bona

Ati plati pentru interviul de angajare a bonei? Atat ca parinte, dar si ca bona