Cred ca a venit momentul sa lansam o campanie pentru mamicile din Suedia, Norvegia, Finlanda si Danemarca care sunt in cautarea unei bone ( in special interne, pentru ca daca nu este deja stabilita cu familia in tara respectiva, evident va avea nevoie de cazare, ceea ce este dificil pentru o persoana abia sosita in tarile scandinave ). Fiecare tara va avea propriul site CautBona, deci va fi destul de usor sa va gasiti bona perfecta. In schimb pentru a depune CV-ul vom folosi un singur site, de preferat chiar Mamica.Org – pentru ca de cele mai multe ori bonele au si optiunea de a se angaja in tara.

Bone in Suedia, Norvegia, Finlanda sau Danemarca

De ce am ales sa creem cate un site pentru cele patru tari? Pentru ca in opinia noastra acestea au alt statut fata de restul tarilor din Uniunea Europeana ( Spatiul Schengen – asa cum stiti Norvegia desi nu face parte din Uniunea Europeana, face parte din spatiul Schengen). Aici nu mai merge vorba de cunoasterea limbii sau de gasirea unui loc de cazare, pentru ca in general toti cei ce sunt deja integrati in societate, au un loc de munca stabil si nu cred ca ar cauta sa munceasca ca bona. Inca un aspect important: aici nu se pune problema de a munci la negru! Bona din Romania ar avea ca principal obiectiv invatarea copilului sa vorbeasca in limba romana, un prieten de joaca consacrat unui singur copil. Nu putem spune ca sistemul public din aceste tari nu este eficient, avand in vedere ca la gradinita de exemplu, unui angajat ii revin cinci sau maxim sase copii, cu totul diferit fata de Romania sau restul Europei.

In consecinta, veti gasi cate un site special pentru aceste patru tari, pentru ca vom avea acolo si legislatie si alte aspecte care privesc fiecare dintre aceste tari. Chiar daca vor fi patru site-uri separate, nu credem ca ofertele vor fi cu sutele, pentru ca asa cum spuneam, sistemul lor de protectie sociala este total diferit de ceea ce stim noi. Totusi oferte sunt, asa ca poate vom cupla ofertele de bona cu cele de menajera. Astfel credem noi ca sansele de angajare sporesc, sunt sinura ca pentru romancele stabilite acolo ar fi minunat sa-si ajute conationalii, daca acestia se dovedesc a fi responsabili si constiinciosi.

Caut bona Suedia

Cauta o bona in Suedia, Norvegia, Finlanda sau Danemarca