Stiti momentul acela cand gasesti o bona si te trezesti ca nu mai apare la serviciu? Ei bine, sa va povestesc. Acum 3 saptamani am inceput cautarile unei doamne care sa aiba grija de fiul meu de un an si 7 luni intrucat in luna decembrie urmeaza sa ma intorc la serviciu. Nu aveam niciun fel de pretentii in afara de copil.
Bun, am postat aici ( este vorba de grupul nostru Caut Bona de pe FaceBook ) anunt si dupa ce am intervievat mai multe persoane am ales o fata ce la interviu mi-a spus ca are 20 de ani (ulterior s-a dovedit ca nu avea nici 19) si de care copilul s-a atasat imediat.

Ce te faci cand bona nu mai vine la serviciu?

Am batut palma pe un program de 4 ore pe zi cu o remunerație de 8 lei pe ora. A venit timp de doua saptamani in fiecare zi si nu a facut nimic altceva decat sa se joace cu cel mic si sa ii dea sa manance, eu fiind acasa si ajutand-o (consider ca macar o luna ar trebui sa o acordam bonei pentru acomodarea cu obiceiurile celui mic).
I-am explicat care sunt principiile educationale dupa care ne ghidam, ba chiar i-am si imprumutat cartea Parenting neconditionat pentru a se informa. 

Am tratat-o cu respect, a avut la dispozitie sucuri, ba chiar am invitat-o in oras la cafea, atunci cand eu am mers.
Toate bune pana ieri cand a plecat stiind ca vine azi din nou cand, SURPRIZA!!! Nici nu a aparut, pe telefon si facebook m-a blocat.
Asadar, va rog din suflet sa aveti grija cui acordati incredere si daca o cunoasteti, sa o rugati sa vina sa isi ia hainele de casa de la mine si sa faca bine si sa imi aduca inapoi cartea. Nu vreau nimic altceva de la ea, mi-a dovedit ca nu e o persoana responsabila care nu isi asuma deciziile pe care le ia.

Bona în București

Ce te faci când bona nu mai vine la serviciu?