Nu stiu daca ati remarcat sau nu, dar din momentul in care devii mamica esti mai curioasa, asa se face ca multe dintre mamicile de pe site-ul nostru ne-au scris despre vise si interpretarea lor. Este evident ca subconstientul actioneaza in timpul somnului si visele au mereu o insemnatate, unele ne spun despre nevoile organismului si altele ne prezic viitorul – cel putin asa mi-a zis o ghicitoare de la scara alaturata.

Ce viseaza mamicile si cum interpretam visele

Caca esti o persoana curioasa cu siguranta ca vei deveni confuz daca nu vei reusi sa afli care este interpretarea viselor tale, asa ca pentru asta ar fi bine sa cauti un dictionar de vise, vei afla ce inseamna daca vizezi o apa calma sau un fluviu involburat. Pentru orice vizezi exista o explicatie, iar cand aceasta se leaga de sanatatea organsimului e bine sa trecem pe la medic. Dar ce te faci cand vizezi si uiti ce ai visat?

Daca reusesti sa interpretezi corect visele vei ajunge la autocunoastere, pentru ca de cele mai multe ori visele iti transmit ceva, acel ceva este legat de personalitatea ta, este modul suboconstientului de a se confrunta cu realitatea, fara a mai fi insa nevoie sa tii cont de legile fizicii sau ale societatii. Probabil ca pentru cei care vor sa patrunda aceste taine ale viselor ar fi bine sa-l citeasca si pe Freud. El a studiat anu buni visele oamenilor si legatura acestora cu personalitatea. Ai vise in care iti este pusa viata in pericol? Ce poate sa insemne asta? Cum scapi de obicei in vis de pericole? Acestea si multe altele le gasiti in dictionarele de vise online!

Visele