Caut bona ( interna) pentru doi pitici, un baietel de 3 ani si 6 luni si fetita de 1 an si 4 luni, amandoi au programul format. Sunt cuminti, soaciabili si energici! Veti primi 4 zile libere pe luna, le alegem impreuna in functie de programul familiei.
Responsabilitati bona:
– pregatirea meselor conform meniului stabilit de mamica
– hranirea la intervale stabilite
– igiena si schimbat imbracaminte conform programului si in functie de nevoile copilului
– plimbare afara (in parc, curte)
– activitati educationale conform orarului (citit, cantat, jocuri cu jucarii etc)
– comunicare permanenta cu copilul
– in caz de nevoie administrare medicamente
menaj usor, calcat haine copii, igienizare zona de joaca copil zilnic, igienizat bucatarie, bagat haine la spalat, intins haine la uscat.
– nu este permisa folosirea televizorului decat daca baietelul solicita desene
– posibilitatea de a pleca impreuna cu familia in concedii/vacante, etc
– rugam seriozitate
Noi avem o doamna care vine saptamanal la curatenie! Baietelul intr-un an se va duce la gradinita! Anuntul este adresat doamnelor doritoare sa munceasca si care vor sa traiasca sub acelasi acoperis cu noi!!
Cerinte bona:
– nefumatoare(obligatoriu)
– varsta 27-55 ani
– studii: minim liceale
– alte calificari ce reprezinta un avantaj: curs prim ajutor, curs de baby sitting, formare psihologica, experiente in menaj si administrarea treburilor zilnice in functie de prioritate

Nu am vazut scris programul, dar va dau un sfat: bona nu este un scalv, este un membru al familiei, mai ales cea interna ( evident ca si bona externa, dar am vrut sa subliniez ca cea interna sta cu familia practic ca un membru al ei ). Daca vorbim de doi copii, salariul ar trebui sa fie de cel putin 2.000 de lei lunar ( de preferat cu carte de munca ). De ce am incadrat anuntul la necorespunzatoare? Pentru ca la 4 zile pe luna libere, esti de fapt un sclav, ceva ca pe vremea negreselor ce aveau rol de dadaca, in anii 1900 in SUA.

Caut bona interna

Caut bona interna – Anunțuri Online