De obicei avem probleme cu umiditatea atunci cand avem copii mici pentru ca spalam mai des ca de obicei, este si mnormal sa fie asa. Dar ce facem pentru a pastra in casa o umiditate normala? In mod evident ca vom cumpara un dezumidificator, problema care se pune este sa stim pe care sa-l alegem din lunga lista oferita de firme si magazine online.Trebuie sa stiti ca acestea se pot muta din camera in camera, deci nu este o problema daca aveti probleme in mai multe camere, nu trebuie neaparat sa luati cate unul pentru fiecare.

Cum alegem un dezumidificator in camera bebelusului

Pentru a alege un dezumidificator de camera trebuie sa stim mai intai care este suparafata maxima a camerei in care vom plasa aparatul. Exista modele cu cuva si modele ce se pot racorda la canalizare, dumneavoastra decideti ce model va doriti in functie de necesitati. Daca aveti camere mai umede, puteti alege un model ce elimina 20 de litri pe zi dintr-o camera de 50 m². Acesta ar putea sa va ajute sa va uscati si hainele micutului ce sunt puse la uscat in camera pe suport – uscator.

Pentru camere mai mari de 50 m² nu se mai folosesc dezumidificatoare mici ci se apeleaza la cele profesionale, desi suntem siguri ca nu este cazul celor mai multi dintre parinti – cine are dormitoare mai mari de 50 m²? Ar trebui sa mai stiti ca aceste aparate nu merg continuu, daca umiditatea din camera este mai scazuta decat a fost setata, aparatul se opreste automat si reporneste atunci cand umiditatea creste. Nu cumparati dezumidificatoare fara sa cititi mai intai prospectul aparatului, iar daca cumparati online cititi ce spun cumparatorii si ce recomanda producatorul! Sanatatea copilului este mai importanta decat pretul unui aparat.

Dezumidificator EVA-II-PRO-WIFI

Cum alegem un dezumidificator in camera bebelusului