Am remarcat cateva aspecte legate de modul in care cititorii nostri folosesc in mod gresit pagina si grupul nostru de pe FaceBook, asa ca am decis sa venim cu cateva sugestii, sau mai exact rugaminti. Totul are legatura cu faptul ca ne dorim ca tu sa-ti gasesti fie o bona fie un loc de munca cat mai repede, iar faptul ca aveti la dispozitie site-ul Caut-Bona.Info si deja pe site-ul de socializare am strans 1394 de membri si 1.569 fani este un punct de pornire. Nu este enorm, dar deja am depasit cifra critica – 1000! Deci sa vedem cum ne folosim de ceea ce avem.

Cum folosesc pagina si grupul Caut Bona de pe FaceBook

Am sa incerc sa discut din punctul de vedere al unei mamici care-si cauta o bona sau dadaca folosind grupul si pagina de pe FaceBook. In general mamica posteaza un anunt de genul: angajez bona in Corbeanca, program de lucru de luni pana vineri, etc. Bonele fac greseala de a posta si ele sub postarea mamicii: sunt interesata! Ei bine, NU e ok – pentru ca zeci de mamici scriu direct persoanei respective si capata postul, iar tu ramai fara serviciul dorit. Prin urmare, daca este un numar de telefon afisat in postare, sunati – nu dati beep! Daca nu este un numar de telefon, scrieti direct celui sau celei ce ofera un loc de munca, puneti intrebarile care va intereseaza – dar nu incepeti cu salariul, acesta va fi negociat daca va convin restul conditiilor!

Acum cateva sfaturi pentru mamici: puneti detalii in anunt, carte de munca sau NU, zile libere si program de lucru! Incercati sa NU angajati bona si pe postul de maneajera!  Sper ca am mai lamrit putin cum vad eu lucrurile si cum am putea obtine rezultate mai bune!

Caut bona Corbeanca

Cum folosesc pagina si grupul Caut Bona de pe FaceBook