Stiu ca poate unele dintre mamici se vor mira de acest mod inedit de a slabi – nu cred ca ezista femeie care a adus pe lume cel putin un bebelus si nu a fost pusa in situatia de a cauta o reteta de slabit. Evident in afara de varianta mancam mai putin si facem mai mult efort. Acum sa revenim la uleiul de masline si la consumul sau pe stomacul gol. Cum ne ajuta el sa slabim? Pai in primul rand uleiul de masline contine Omega 3, vitamina E si K, pe care stim cu totii ca le recomanda medicii. Asadar numai asta sa fie si deja am inteles cat de benefic este uleiul de masline.

Cura de slabire cu ulei de masline

Inainte de toate vrem sa va spunem ca nu trebuie sa inlocuiti uleiul de floarea soarelui cu cel de masline, pentru ca si primul este foarte bun, daca este presat la rece. Orice ulei in schimb isi pierde din calitati daca este prajit. Asadar, fie ca folosim ulei de masline sau de floarea soarelui la prajit, e cam acelasi lucru. Inca un lucru foarte important, grasimile polinesaturate pe care le contine uleiul de floarea soarelui nu pot fi produse in organism, deci trebuie luate din alimente. Pestele este cel mai recomandat pentru a ne face “stocul” de asfel de grasimi.

Deci pentru slabit recomandam uleiul de masline, pentru vitamina E si K pe cel de floarea soarelui. In plus ultimul mai contine vitamina B8 si fier. Asadar benefic pentru organism, inclusiv pentru mamici. Daca uleiul de masline ne da Omega 3, de la cel de floarea soarelui contine Omega 6. Pentru cura de slabire este suficienta o lingura pe stomacul gol. Nu faceti excese, nu ajuta!

Mituri despre beneficiile uleiului de masline: Imbunatateste sistemul imunitar. Ei bine, organismul omului se autoregleaza, deci nu trebuie sa-i dam mai mult decat e necesar. Nu e nevoie sa bei zeci de sucuri, etc. E suficient sa consumi fructe si legume proaspete.

Cură de slăbire

Cură de slăbire cu ulei de măsline