Caut-bona-Iasi

Dragele mele mamici aici veti gasi CV-urile bonelor noastre inscrise pe Caut-Bona.info si care sunt in cautarea unui post de bona interna / externa in acest moment.  Cu timpul, adica pe masura ce primim CV-uri noi de la persoanele interesate sa munceasca ca bona in tara sau strainatate vom face pagini separate pentru bonele interne si externe, le vom grupa pe orase sau judete si tari. Pana atunci asteptam sa va exprimati optiunea de a fi listate aici, lasati cel putin un numar de telefon de contact.

Echipa Caut BonaBuna ziua, ma numesc Anamaria si doresc sa fiu angajata ca bone interna, deoarece nu am o locuinta personala si locuiesc la tara la bunici. Am 22 de ani si experienta de trei ani ca bona. Am terminat liceul cu media 8,90 si stiu engleza ca limba straina pe care o pot preda micutului tau. Ma pricep la pictura si desen, sunt o buna gospodina. In functie de varsta copilului ma pot ocupa de lectii, pot ajuta la pana la nivel de clasa a V-a fara probleme. Imi puteti lasa aici un mesaj in cazul in care sunteti intersata de propunerea mea.

Daca doriti si dumneavoastra sa va postati anuntul aici, concepeti un text pentru anunt, nu copiati unul vechi.  Precum vedeti poza va fi una mica, prin care mamicile sa va recunoasca postarile de pe site, in cazul im care decideti sa ne impartasiti din experienta voastra. Pentru functia de babysitter va rugam sa ne scrieti la rubrica Contact, aici fiind vorba de bone cu program permanent, intreg sau partial. Deasemenea spuneti daca sunteti dispuse sa aveti program flexibil, numar de ore pe zi si zile libere pe saptamana / luna.

Hurloi Ana SilviaSunt o mamica de doi baieti, am experienta cu copiii, ca vecina, matuşa, bona, mama. Ii indragesc mult si.mi doresc un post de bona, in bucuresti, in regim intern! Poate pt o familie, cu copil mic, sunt o mana de ajutor, compatibila!

Doamna Hurloi Ana Silvia doreste obligatoriu angajarea cu carte de munca! O puteti contacta la numarul de telefon 0757473459.