Buna ziua dragi cititori, aceasta este prima zi de viata a site-ului Mamica.Org, un site nascut din necesitate si la cererea prietenilor nostri de pe FaceBook. Site-ul nostru ca prezenta informatii despre cum sa ne crestem copii sanatos, cum sa fim mamici si evident ne vom concentra atentia si asupra angajarii unei bone, toate acestea cu ajutorul colegilor nosti de la Caut-Bona.Info – cei ce ne-au pus la dispozitie acest site.

Despre site-ul Mamica.Org dspre bone si despre copii

Caut BonaPe site-ul Mamica.Org vei gasi toate informatiile legate de cresterea si educarea copilului, sfaturi pentru o alimentatie corecta pentru a te pregati sa devii mamica si evident sfaturi despre cum sa ne hranim copilul sanatos. Ne bazam si pe sprijinul tau, aici fiind publicate cele mai interesante comentarii de pe grupul Caut Bona.

Daca ai idei despre structura site-ului, ce ti-ar place sa gasesti in paginile noastre, nu ezita sa ne comunici. Vom tine cont de tate sfaturile si ideile primite, pana la urma suntem aici pentru voi si la cererea voastra, deci ne supunem cerintelor cititorilor si prietenilor nostri.

Daca vreti sa ne scrieti folosoti rubrica Contact, veti primi cu siguranta un raspuns de la noi in aceiasi zi sau cel tarziu la 24 de ore de la data si ora la care ne-ati scris. Acum sa revenim la o categorie de cititori – sau prieteni – bonele. Ce vrem de la dumenavoastra: sa va faceti un profil pe site-ul nostru la categoria bone, o poza – evident pentru ca mamicile sa va opate identifica mai usor [ o sa va dam noi un exemplu de pagina personala – bona model ], aceasta oportunitate fiind foarte importanta pentru viitorul vostru ca bone profesioniste. Chiar daca ati gasit deja de munca, evident ca micutul va merge la scoala, iar dumneavoastra veti fi iarasi in cautarea unui loc de munca. Asa ca un profil de bona la noi pe site va poate mari sansele de angajare, nu ezitati sa ne scrieti si sa ne cereti sa va introducem in lista bonelor disponibile.

Mamica.org

Despre site-ul Mamica.Org dspre bone si despre copii