Educatia incepe prin joaca, iata de ce atunci cand incepem sa cumparam jucarii micutilor nu trebuie sa omitem din lista de cumparaturi si cateva seturi de jucarii stiintifice. Acestea iti vor ajuta copilul sa asimileze cunostintele in timp ce se joaca. Jucariile stiintifice pot avea la baza experimente distractive, cu ajutorul carora copilul afla primele taine ale stiintei, poate construi de exemplu un mic robot de facut baloane de sapun. Ne amintim probabil de vremea cand eram si noi copii si cu ajutorul unei sarme si a unui mic recipient cu apa si dero faceam baloane colorate de sapun, acum micutul tau poate face acelasi lucru, insa intr-o maniera mult mai interesanta. Jocul este ideal pentru copii cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani

Copii sunt mereu atrasi de necunoscut, iar universul este cea mai mare necunoscuta, chiar si pentru cei maturi, de aceea cu ajutorul unui mini planetariu copiii cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani vor descoperi planetele si secretele universului intr-un mod deosebit de placut. Acum cele mai indepartate constelatii vor fi proiectate pe tavanul camerei, iar micutul tau va deveni un adevarat astronom. Incepand de azi, misterele universului vor dispare, iar cel mic va afla ce constelatii se pot vedea intr-o anumita zi si la o anumita ora, cum ar fi data sa de nastere, a fratilor si parintilor.

Pentru a pregati copii pentru lectiile de stiinta ce vor urma la scoala, putem alege pentru ei jocuri stiintifice din gama experimentelor de fizica sau chimie, sau o lectie de robotica. Cu setul de jucarii “Set alarma” copilul tau va construi prima alarma din viata sa. Acest dispozitiv de alarma este prevazut cu lumina de avertizare si sirena, care va functiona impecabil daca este asamblat in mod corespunzator.

Dupa ce ati cumprat un set de jucarii stiintifice pentru micut este recomandat sa stati cateva ore impreuna cu el pentru a-l ajuta sa le foloseasca. Dupa ce copilul va invata cum anume se folosesc aceste jucarii, poate fi lasat singur sau impreuna cu prietenii sa se joace cu ele. Odata descoperita vraja stiintei, tainele fiind acum deslusite, micutii vor petrece multe ore incercand sa descopere in intregime secretele jucariilor stiintifice, iar cand vor merge la scoala, vor fi cu un pas inaintea colegilor, vor intelege mult mai usor explicatiile invatatorilor.

Daca inca nu ati ales nimic dintr-un magazin de jucarii va invitam sa vizitati magazinul online de jucarii – oricare ar fi el, unde veti gasi o gama larga de astfel de jocuri educative, singurul lucru care va ramane este sa alegeti ceea ce este potrivit pentru varsta copilului dumneavoastra si corespunde bugetului alocat.

Educația copilului

Educația copilului – sfaturi