Astazi cand baiatul meu a implinit varsta de 25 de ani pot spune ca o parte din rolul meu de mamica s-a incheiat, nu pentru ca asa as vrea eu, dar este varsta cand coplul se considera matur si sfaturile parintilor sunt un pic depasite. Dar chiar si asa nu ma pot abtine sa nu ii dai copilului meu cate un sfat, chiar si atunci cand stiu ca nu va fi urmat, pentru ca asa suntem noi mamicile, mai grijluii.

Experienta mea de mamica dupa 25 de ani de cand am avut primul bebelus

bona-menajeraAcum 25 de ani am devenit mamica, eram asa de speriata caci ramasesem singura, tatal copilului a fugit la doua saptamani de la nasterea sa, incat nu va puteti imagina. Iata ca au trecut 25 de ani de atunci, copilul este bine si la casa lui, casatorit si cu o meserie frumoasa, nu mai spun ca lucreaza acolo unde toate am vrea sa mergem macar odata la shopping – in Dubai.

Toata lumea mi-a spus ca am ceva la cap, pentru ca la 5 ani – adica cand a implinit baiatul meu 5 ani – am renuntat la un serviciu bum si m-am angajat la gradinita, pentru un an – am vrut sa-i fac copilului sederea cat mai usoara. Ca mama singura va imaginati cum mi-a fost, insa cand au aparut in curtea blocului copii care se laudau ca au PC, i-am cumparat si lui unul. Pe cel mai bun din acel moment, chiar daca pana in 2010 cand m-am recasatorit dupa 18 ani de singuratate, a ajuns un fel de harb. Ca sa nu lungesc vorba, i-am oferit tot ce era mai bun coplului, ca sa aiba o copilarie fericita. Am reusit sau nu, doar el stie si poate intr-un moment de sinceritate am sa aflu si eu.

Trimte articolAi si tu o poveste de viata, abia asteptam sa o publicam. Nu trebuie sa fie o aventura, sau scrisa ca si cum ai fi un fel de Rebreanu sau Sadoveanu, e suficent sa fii tu cea care o scrie sa sa fie adevarata. In rest ramane sa vedem ce ne spun cititorii, asta conteaza cel mai mult, nu-i asa?

Daca ai de dat un sfat, cu atat mai bine – ai o experient adin care ai nvatat ceva? Spune-ne si noua, sa nu trebuiasca sa invatam din propriile greseli! Pe curand dragii mei parinti, dar mai ales mamici!

Cum sa ne crestem copilul

Experienta mea de mamica dupa 25 de ani de cand am avut primul bebelus