Am vazut cu ceva timp in urma la Pro TV emisiunea “Gospodar fara pereche”, nu pot sa zic ca a fost o emisiune buna, dar macar am ras, dar cand au dat “Ma insoara mama“, am zis ca ori e comedie, ori eu am imbatranit si nu mai pot, desi pistolul merge si ia foc.  Nu zic de fete, dar baietii sunt de pomina, asa ca nu ma mira ca pagina lor de FaceBook e sub limita admisa la like-uri!

Ma insoara mama, dar cu cine sau pe cine?

Nu zic ca este gresita ca idee emisiunea, dar de la ma insoara mama si pana la mama decide tot, eu sunt pampalau e o distanta totusi, nu credeti? Lasand al o parte treaba cu competitia de tip medieval, unde baronul le incerca pe toaate fetele din ograda, ceea ce pentru mine ca femeie nu este ok, baietii astia parca zici ca au crescut pe o insula pustie.

Da, se distreaza lumea, vad ca-i duce prin Tenerife – mai ca ma gandesc sa merg si eu cu sotul sa ne dam necunoscuti – dar parca nu prea e ceea ce trebuie, cel putin asta e parerea mea. Oricum reincepe Gospodar fara pereche, data trecuta parca in afara de unul care s-a insurat, restul au ramas tot singurei! O sa reuseasca mama da-i insoare pe baieti, sau Cove o da si el in bara ca Prodanca? Culmea este ca formatul celor doua emisiuni este identic, niste neinsurati se dau pe televizor, vin niste fete cam ciudate doar ca aici decide mama.

Ma însoară mama

Ma însoară mama, dar cu cine sau pe cine?