Portalul Mamica.Org a decis sa va puna o intrebare: ati dori sa avem pe site un magazin online cu produse pentru mamici si bebelusi? Daca DA, hai sa vedem ce anume produse v-at interesa, plecand de la jucarii, produse pentru bebelusi – carucioare, scaune auto, pentru copii, carti sau mai stiu eu ce ar mai fi nevoie. Vrem sa venim in ajutorul cititoarelor noastre, de aceea am deschis astazi si pagina de FaceBook cu aceiasi adrea ca si site-ul, unde speram noi vom putea discuta mult mai eficient decat pe un site sau forum.

Magazine online pentru mamici si copii

Pentru o mamica este foarte important cum isi gestioneaza timpul, asa ca existenta unor magazine online cu produse specifice cred ca va fi de un real ajutor. Singurul lucru de care avem nevoie de la voi mamicile este o lista cu ce fel de produse v-ar interesa in mod deosebit – chiar daca lista va fi lunga, ne vom stradui sa va oferim tot de ceea ce aveti nevoie in cel mai scurt timp. Ar mai fi interesant sa stim cam de ce servicii ar avea o mamica, poate reusim sa dam si aici o mana de ajutor.

Pentru mamicile care doresc sa procure sau sa se inscrie la Avon pentru a beneficia dce reduceri substantiale intrati aici. Cred eu ca desi aveti acum un sufletel de care trebuie sa aveti grija, asta nu inseamna ca nu trebuie sa fiti frumoasa si sa va ingrijiti. In speranta ca ne veti scrie si ca vom realiza impreuna ceea ce ne-am propus, ca uram un weekend placut!

Magazine pentru mamici

Magazine online pentru mamici si copii