Din 2015 site-ul Mamica.Org este alaturi de voi mamicile, am incercat sa venim cu sfaturi utile, cu informati isi cu un spatiu special pentru bone, acum in preajma sarbatorilor de iarna vrem sa va urmam Un an nou fericit si tot ce va doriti sa se implineasca!Cu siguranta ca am fi onorati sa ne scrieti la rubrica contact ce anume ati mai dori sa gasiti la noi pe site, deasemenea am fi incantati daca s-ar gasi mamici care ar dori sa scrie pe site din experienta lor, sa o impartaseasca cu cititorii nostri. Avem si un grup si o pagina pe FaceBook, unde putem deasemenea comunica foarte usor.

Mamica.Org la ceas aniversar

Desi nu avem sute sau mii de articole pe site, Mamica.Org a fost de ajutor multora dintre mamicile care ne-au trecut pragul pe parcursul celor aproape patru ani de existemta. Un exemplu de sfat pentru mamici gasiti in articolul despre cum slabim in timpul sarcinii, iar astfel de articole au mai fost si vor mai fi postate pe site, pentru ca noi ne gandim mereu la diferite moduri de a le veni in ajutor mamicilor. Asadar citit site-ul, vedeti ce sfaturi au fost deja puse si cereti informatii despre ceea ce va intereseaza, cu siguranta vom gasi timp sa va raspundem prin noi articole pe site.

Probabil ca va intrebati de ce nu am scris mai mult pe site pe parcursul ultimilor ani si aveti dreptate. Ar fi trebuit sa ne straduim sa avem mai multe informatii, dar din pacate la demararea proiectului eram o echipa formata din patru mamici, intre timp am rams doar eu, asadar sper sa ne largim echipa cat mai curand! Sarbatori fericite tuturor!

Mamici la taifas