Am vazut diverse mamici aflate in perioada de sarcina speriate de miscare, asa ca am sa le dau o veste buna, pe telefoanele Samsung Galaxy gasesti aplicatia S-Health, atat de buna incat nu va inchipuiti. Azi am mers pana la magazinul din coltul strazii – un supermarket deschis recent, am mers pe jos 15 minute, cu o viteza medie de 5,8 km/h – la pas. Am consumat ceva calorii, deci a fost super ok fara sa faci un efort prea mare. Acum ca a venit primavara si afara este cald, va recomand plimbarile zilnicie! Le monitorizati cu S-Health de la Samsung!

Mersul pe jos pentru mamici – antrenament zilnic – sanatate curata

M-am bucurat nespus cand am vazut aceasta aplicatie, pentru ca de obicei nu stii cat ai mers, aproximezi dupa cum ti se pare tie, dar uite ca acum poti vedea aproape exact cati pasi faci zilnici, cati kilometri ai facut pe jos, etc. Sincer pe mine m-a motivat sa fac miscare zilnic, iar pentru sanatatea unei mamici insarcinate asta inseamna mult. Nu trebuie sa ne speriem de sarcina, nu este neaparat nevoie sa ne ingrasam sau sa facem miscare la sala, o putem face si prin activitati zilnice casnice.

Eu nu am mers prea des la sala pentru ca nu am gasit una pentru mamici, una unde sa socializam, sa facem miscare si sa aflam nouati de la alte mamici. Nu mai zic ca ai sanse si mai mici daca te afli intr-un oras mai mic, sau si mai rau, locuiesti la sat. Dar telefon au toate mamicile, deci l aplimbare poti iesi oricand, faci 6.000 de pasi zilnic si este super OK!

SHealth