Am sa va dau cateva sfaturi pentru mamicile cu copii mici care vor sa fie cat mai mult alaturi de bebelusii lor. Este vorba de un mijloc de transport mai mult decat eficient, dar si recomandat de medicii specialisti in psihologia copiilor. Da, ati ghicit, este vorba de asa numitele marsupii, care sunt mai mult decat un mijloc modern de transport al coppilor. Confectionate din bumbac 100% aceste “marsupii” – legatura evidenta cu jucausii canguri – acestea ofera mamicilor un mijloc comod dar mai ales eficient de a avea copilul alaturi atunci cand mergem la plimbare, la cumparaturi sau ne deplasam in diverse locuri si nu vrem sa lasam copii in grija bonelor sau a bunicilor.

Sfaturi pentru mamicile cu copii mici

Marsupiile pentru copii permit transportul copiilor de catre mamici atat in partea din fata – asa cum cangurul isi poarta bebelusii, dar si in spate – asemanator unui rucsac. Evident ca fiecare metoda are avantajele ei, de preferat fiind marsupiul ce se poarta in fata. Acesta permite un contact vizual permanent intre mamica si copil, dar o legatura afectiva mai mare. Este stiut ca pentru copii tinutul in brate este o terapie si un mijloc de a crea micutilor sentimentul de confort.

Magazinul  Iaia şi Grăunţa si-a propus sa popularizeze acest mod practic si comod de a transporta copii, de aceea precum vedeti aveti o reducere de 45 de lei la oricare tip de marsupiu. Am intrebat un medic pediatru despre avantajele maruspiului si acesta a spus: exista evident numai avantaje! De ce? Pentru ca pe langa faptul ca permite bebelusului sa se simta mereu apropape de mama, oferindu-i protectie si siguranta, acesta faciliteaza digestia – prin miscarile de masaj ce apar datoritra deplasarii mamicii.

Daca va decideti sa va purtati copilul in marsupiu aveti grija sa-l potriviti in asa fel incat sa va fie comod si sa nu va incurce, in rest nu exista contraindicatii la persoanele sanatoase, fara afectiuni ale coloanei. Cumparati doar din magazine specializate, pentru a fi siguri ca forma si calitatea este cea adecvata acestui mod de transport.

 

Marsupii