Ingrijirea sanatatii nu ar trebui sa fie un proces costisitor, dar din pacate, la noi chiar este. Asa ca multi oameni se vad nevoiti sa scoata foarte multi bani din buzunar pentru diverse procedee, fie ele medicale sau alternative. Insa exista si o alta solutie, iar numele acesteia este Ventussa.ro, un site/magazin virtual de profil, care ofera cele mai bune preturi de pe piata pentru ventuze, benzi kinesiologice, uleiuri de masaj si multe alte produse din aceasta categorie.

O solutie veche, adusa la standarde moderne

Ventuzele se afla in utilizare de mii de ani si chiar si la noi ele au fost populare cu multi ani inainte de intrarea pe piata a metodelor alternative de tratament venite din alte tari. Cele clasice erau insa facute din sticla, in timp ce ventuzele de pe Ventussa.ro sunt din silicon. Care este diferenta? Cea mai importanta este ca modelele din silicon nu lasa urme atat de pregnante, fiind cunoscut faptul ca pielea, odata ce intra in contact cu ventuzele din sticla, se si inrosesete foarte tare.
Chiar si cu astfel de diferente insa, ventuzele din silicon pot fi folosite pentru aceleasi lucruri, adica eliminarea toxinelor din organism, dar si ameliorarea durerilor. Insa acestea nu sunt singurele avantaje, o alta utilizarea a lor fiind masajul. Si daca la inceput el ar trebuie sa fie facut doar de un specialist, cu timpul te poti obisnui sa il pui chiar singur in practica. Iar daca vei cumpara de la Ventussa.ro, investitia va fi una minima, seturile de ventuze fiind foarte ieftine.

O alta indicatie importanta este sa alegi tipul de ventuze potrivit pentru partea corpului pe care vrei sa o masezi, existand seturi pentru corp, fata sau ochi.
O modalitate suplimentara de ajutor
Daca ai suferit o leziune musculara, atunci simplul masaj, fie el chiar si cu ventuze, ar putea sa nu fie de ajuns. Asa ca specialistii mai recomanda o solutie, adica utilizarea benzilor kinesiologice, pe care multi le-am vazut la televizor fiind purtate de fotbalisti. Acestea sunt de cele mai multe ori colorate, dar culoarea nu are nicio importanta, pentru ca toate actioneaza la fel. Acestea, spre deosebire de alte benzi sportive, nu ingreuneaza circulatia sangelui in organism ci chiar o accelereaza, contribuind astfel la vindecarea mai rapida a tesuturilor musculare afectate. Si daca o astfel de metoda este folosita si la echipele sportive de top, atunci de ce sa nu o incerci si tu, mai ales daca esti o persoana careia ii place sa se miste, dar este tinuta pe o loc de o afectiune.
Iata cum, cu doua produse simple si ieftine iti poti ingriji mai bine sanatatea si nici nu trebui sa ai un buget foarte mare de achizitii pentru a face rost de ele. La Ventussa.ro se gasesc atat seturi de ventuze pentru diferite utilizari, cat si benzi de diferite culori. Asadar, daca vrei sa te mentii intr-o forma mai buna, esti asteptat pe site sa vezi ofertele si sa descoperi si celelalte produse propuse de specialistii in medicina alternativa.