Daca esti interesata de un loc de munca in calitate de bona in Bucuresti in zona Mall Vitan atunci ai nimerit unde trebuie. Un bebelus de doar 11 luni este in cautarea unei bone care sa stea cu el zilnic intre 8 si 9 ore. Va reamintim ca puteti folosi fara probleme pagina de facebook CautBona, pentru a intra in legatura directa cu mamicile. Foarte important: nu scrieti mesaje pe pagina, scrieti direct parintilor, fiti amabile si descrieti pe larg de ce doriti a fiti bona pentru micutul lor, asa aveti de 10 ori mai multe sanse sa va angajati decat daca lasati un mesaj de genul: sunt interesata de oferta dumneavoastra!

Urgent bona in Bucuresti pentru bebelus de un an

Chiar in momentul in care va scriu aceste reanduri am mai primit o cererere de la o mamica pentru bona, tot in Bucresti, dar in zona Crangasi. Precum vedeti exista oportunitati de angajare, iata si mesajul doamnei Alina: Buna tuturor! Am si eu o mare rugaminte. Imi puteti recomanda o bona pentru fetita mea de 8 luni, Bucuresti, zona Crangasi, program de Luni  pana Vineri intre orele 8.30-17.30. Data incepere colaborare noiembrie – decembrie. Va Multumesc!

Daca bonele ar depune un CV pe site-ul nostru am face cu drag o recomandare, asa nu ne ramane deact sa speram ca in viitorul apropiat bonele vor prinde curaj si vor intelege ca este mai usor sa-ti gasesti un loc de munca atunci cand ai toate datele la vedere. Chiar daca multi dintre parinti abuzeaza de serviciile bonelor, cerand pe langa munca pe care o depune cu bebelusul si alte servicii gen curatenie, mancare si altele, in general majoritatea ofera conditii avantajoase de munca si salarizare.

Daca ai si tu nevoie de o bona, lasa-ti datele de contact in formularul de mai jos! Nu uita ca un numar de telefon te scuteste de multe discutii inutile pe forum.

Bona Bucuresti

Urgent bona in Bucuresti pentru bebelus de un an