Stiu ca multe dintre voi cautati un loc de munca cu un salariu decent, dar am zis ca trebuie sa avem si o rubrica pentru cei care cauta un loc de munca si sunt multumiti cu 350 sau 400 de euro in mana, la care se adauga evident cazarea si trei mese pe zi. Am decis chiar sa dam o mana de ajutor, adica sa pastram garantie pentru drumul de intoarcere al bonei, timp de maxim trei luni, zic eu ca deja dupa acest termen ar trebui sa fie ok pentru ambele parti.

Urgent bona in Italia, salariu mediu, cazare si masa asigurate, transport platit

Asa cum ziceam, sunt bone – dar nu si menajere in acelasi timp – care cred eu ca ar trebui sa se gandeasca ca un venit net de 350 sau 400 de euro lunar nu este de lepadat, iar daca adaugam casa si masa se poate considera lejer ca ar fi vorba de un venit echivalent cu 1000 de euro pe luna. Daca veti invata si limba eu cred ca apoi veti reusi mai usor sa va gasiti ceva mai bun, peste un an sau doi. Pana atunci ati putea acumula ceva bani, veti trece peste perioada asta mai grea si va fi bine.

Stiu ca este un venit mic, dar veti lucra in familii de romani, care ce este drept nici ei nu o duc foarte bine, altfel ar plati mai bine. Deci nu discutam aici despre salarii decente, despre ce si cum, este rubrica dedicata special celor ce au nevoie urgenta de un loc de munca si de siguranta zilei de maine.

Nu uitati ca ne gasiti si pe FaceBook pe grupul Caut Bona – dar si pe pagina cu acelasi nume! Va dorim un an 2016 cat mai bun si sa ne auzim cu bine!

Bona menajera Italia

Urgent bona in Italia, salariu mediu, cazare si masa asigurate, transport platit